RVZ 2015

Internationale estafetteloop “Ronde van Zele”

Beste sportieveling,

 

Op zaterdag 18 april organiseren de Kloddelopers in samenwerking met Zeelse brandweer en met de steun van de provincie Oost-Vlaanderen en de gemeente Zele voor de negende maal een “Ronde van Zele”.

 

Deze estafetteloop biedt aan alle sportievelingen de kans om kennis te maken met het systeem van lopen tijdens de ROPARUN (een estafetteloop van 530 km tijdens het Pinksterweekend voor het goede doel). Het is de bedoeling van de Kloddelopers om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten te verbeteren.

 

Je kan aan de estafetteloop langs de mooiste plekjes van Zele deelnemen met een team van VIER lopers (begeleid door fietsers en ondersteunende voertuigen[1]) die samen EEN of TWEE rondes van ongeveer 35 km lopen. Een team kan zich inschrijven als dames-, heren- of gemengde ploeg.

 

Voorinschrijven kan via het inschrijvingsformulier in bijlage of via de website van de Kloddelopers tot 11 april voor 50 € per team. Sportievelingen die er niet in slagen om een ploeg samen te stellen, of die bijvoorbeeld in marathonvoorbereiding zijn, kunnen ook individueel dezelfde uitdagingen aangaan voor 25 €/persoon (bij voorinschrijving). Je kunt jezelf sponsoren, maar veel leuker is het om je door vrienden, kennissen en collega’s te laten sponsoren en die vrienden, kennissen en collega’s dan ook nog mee te brengen.

 

De dag van de Ronde van Zele zelf kan nog worden ingeschreven tegen 60€ voor een team en 30€ voor individuele deelnemers.

 

Het startschot van de “Ronde van Zele” wordt gegeven op zaterdag 18 april 2015 om 11:00 uur in de Poststraat te Zele, aan de brandweerkazerne.

 

Bij aankomst is er voor elke loper een T-shirt van de Kloddelopers[2].

 

Net als vorige jaren zal er vanaf ’s middags ook heerlijke spaghetti te verkrijgen zijn tegen 12 €/persoon.

 

Tot zaterdag 18 april aan de brandweerkazerne,

 

De Kloddelopers danken je bij voorbaat

 

[1] Ondersteunende voertuigen zijn ENKEL toegestaan voor teams die TWEE ronden lopen.

[2] T-shirts zijn enkel gegarandeerd bij voorinschrijving. Voor de daginschrijvingen zijn er T-shirts beschikbaar tot einde voorraad.

Voor daginschrijvingen zijn er T-shirts beschikbaar tot einde voorraad.

Inschrijvingsformulier – sturen naar kloddelopers@gmail.com of  sturen naar “Inschrijving RvZ 2015” Huivelde 27, 9240 Zele, België.

Wedstrijdreglement 2015

Parcours: klik hier Opgelet !! Wijziging parcours aan Rinkhout – Langevelde.

Parcours beschrijving : Klik hier

Uitslagen Ronde van Zele 2015:  – 35 km  &  70 km