Ronde Van Zele 2017

Ronde van Zele – Editie 2017

Beste sportieveling,

Welkom op de 11de editie van “de Ronde van Zele” georganiseerd door de Kloddelopers in samenwerking met de Zeelse brandweer en de gemeente Zele.

Deze estafetteloop biedt aan alle sportievelingen de kans om kennis te maken met het systeem van lopen in de ROPARUN.

Roparun is een estafetteloop van 530 km tijdens het Pinksterweekend voor het goede doel. Het is de bedoeling van de Kloddelopers om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten te verbeteren.

Tijdens deze estafetteloop passeer je langs de mooiste plekjes van Zele. Deelnemen kan met een team van drie of vier lopers (begeleid door fietsers en ondersteunende voertuigen1 ) die samen EEN of TWEE rondes van ongeveer 35 km lopen. Een team kan zich inschrijven als dames- of herenploeg of als gemengde ploeg.

Het startschot van de “Ronde van Zele” wordt gegeven op zaterdag 15 april 2017 aan de brandweerkazerne om

  • 10u30 voor de teams die 2 ronden lopen
  • 11u15 voor de teams die 1 ronde lopen

Net als vorige jaren zal er vanaf s ’middags ook heerlijke spaghetti te verkrijgen zijn en dit voor €10 per persoon. Hiervoor is geen inschrijving op voorhand nodig.

Nieuw dit jaar is een wandelzoektocht van ongeveer 5 km. Ook deze wandeling leid je langs de mooiste plekjes van Zele. Voor de kindjes is er een kleine attentie voorzien

Voorinschrijven kan via het inschrijvingsformulier in bijlage tot 10 april voor 50 € per team. De  inschrijving is pas definitief als het formulier in ons bezit is (via kloddelopers@gmail.com) en het verschuldigde bedrag op de rekening van de kloddelopers staat: BE 21 7370 1672 8503 (gelieve eveneens de ploegnaam te vermelden in de mededeling).

Sportievelingen die er niet in slagen om een ploeg samen te stellen, of die bijvoorbeeld in marathonvoorbereiding zijn, kunnen ook individueel dezelfde uitdagingen aangaan voor 25 €/persoon (bij voorinschrijving). Je kunt jezelf sponsoren, maar veel leuker is het om je door vrienden, kennissen en collega’s te laten sponsoren en die vrienden, kennissen en collega’s dan ook nog mee te brengen.

De dag van de Ronde van Zele zelf kan nog worden ingeschreven tegen 60€ voor een team en 30€ voor individuele deelnemers.

Bij aankomst is er voor elke loper een T-shirt van de Kloddelopers(1) voor zijn/haar prestatie.

Tot zaterdag 15 april aan de brandweerkazerne,

De Kloddelopers danken je bij voorbaat


Inschrijven:

  • Inschrijvingsformulier – sturen naar kloddelopers@gmail.com (Opgelet – het rekeningnummer op het inschrijvingsformulier is fout. Gelieve onderstaand nummer te gebruiken)
  • En verschuldigde bedrag overschrijven op BE 21 7370 1672 8503

Algemene richtlijnen 2017

Richtlijnen en startprocedures 2017

Reglement 2017

Parcours:

Parcours 2017 : Kaart Ronde van Zele 2017

Beschrijving : Parcours RvZ Zele 2017

Uitslagen Ronde van Zele 2017:


(1) T-shirts zijn enkel gegarandeerd bij voorinschrijving. Voor daginschrijvingen zijn er T-shirts beschikbaar tot einde voorraad.