Ronde Van Zele 2018

Ronde van Zele – Editie 2018

Beste sportieveling,

Op zaterdag 14 april organiseren de Kloddelopers in samenwerking met ‘Vriendenkring Brandweer Zele’ en met de steun van de gemeente Zele voor de twaalfde maal een “Ronde van Zele”.

Deze estafetteloop biedt aan alle sportievelingen de kans om kennis te maken met het systeem van lopen tijdens de ROPARUN (een estafetteloop van 530 km tijdens het Pinksterweekend voor het goede doel). Het is de bedoeling van de Kloddelopers om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen om de kwaliteit van het leven van kankerpatiënten te verbeteren.

Je kan aan de estafetteloop langs de mooiste plekjes van Zele deelnemen met een team van VIER lopers (begeleid door fietsers en ondersteunende voertuigen[1]) die samen EEN of TWEE rondes van ongeveer 35 km lopen. Een team kan zich inschrijven als dames-, heren- of gemengde ploeg.

Voorinschrijven kan via het inschrijvingsformulier in bijlage tot 10 april voor 50 € per team. De  inschrijving is pas definitief als het formulier in ons bezit is (via kloddelopers@gmail.com) en het verschuldigde bedrag op de rekening van de kloddelopers staat: BE 21 7370 1672 8503 (gelieve eveneens de ploegnaam te vermelden in de mededeling).

Sportievelingen die er niet in slagen om een ploeg samen te stellen, of die bijvoorbeeld in marathonvoorbereiding zijn, kunnen ook individueel dezelfde uitdagingen aangaan voor 25 €/persoon (bij voorinschrijving). Je kunt jezelf sponsoren, maar veel leuker is het om je door vrienden, kennissen en collega’s te laten sponsoren en die vrienden, kennissen en collega’s dan ook nog mee te brengen.

De dag van de Ronde van Zele zelf kan nog worden ingeschreven tegen 60€ voor een team en 30€ voor individuele deelnemers.

Het startschot van de “Ronde van Zele” wordt gegeven op zaterdag 14 april 2018 om 10u30 (70 km ) en om 11:15 uur (35km) in de Gemeenteschool, Bookmolenstraat (Nieuw !) te Zele.

Bij aankomst is er voor elke loper een T-shirt van de Kloddelopers[2].

Net als vorige jaren zal er vanaf ’s middags ook heerlijke spaghetti te verkrijgen zijn tegen 12 €/persoon.

Tot zaterdag 14 april aan de Gemeenteschool in Zele,

[1] Ondersteunende voertuigen zijn ENKEL toegestaan voor teams die TWEE ronden lopen.

[2] T-shirts zijn enkel gegarandeerd bij voorinschrijving. Voor de daginschrijvingen zijn er T-shirts beschikbaar tot einde voorraad.

De Kloddelopers danken je bij voorbaat


Inschrijven:

Algemene richtlijnen 2018 –

Richtlijnen en startprocedures 2018 –

Reglement 2018 –

Affiche: Download de Affiche

Parcours:

Parcours 2018 : Kaart Ronde van Zele 2018

Beschrijving : Parcours RvZ Zele 2018

Uitslagen Ronde van Zele 2018:

Foto’s

Foto’s Deel 1
Foto’s Deel 2